Bedrijfsinformatie
Visionatline.nl en Laboratorium.nl nieuwe partners EVMI en AutomationNL
Visionatline.nl en Laboratorium.nl zijn partners geworden van de vakbladen EVMI en AutomationNL. Visionatline.nl is een online initiatief om vraag/aanbod van personeel, opleidingen en bedrijven bij elkaar te brengen, met de specialisaties Assistenten, Laboratoria, Onderzoek en Zorg. Laboratorium.nl richt zich vooral op de laboratoriummarkt met actuele...
Innovatieve oplossing voor voedselveilige productieomgeving
Machines voor de voedingsmiddelenindustrie moeten functioneel en efficiënt zijn en tegelijkertijd voldoen aan strenge veiligheids- en gezondheidseisen. ABB’s oplossingen voor een voedselveilige productieomgeving zijn het resultaat van jarenlange kennis van en ervaring met de voedingsmiddelenindustrie.
De hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0: INDUMATION.BE2022 in Kortrijk Xpo (België)
Alle ogen zijn gericht op 18 tot 20 mei, want voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0, Indumation.be 2022 te Kortrijk Xpo, België. De beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups,...
AI trends in FMCG / Food & Beverages
Artificiële Intelligentie wordt steeds vaker toegepast in alle stappen van de Food & Beverage waardeketen. Van geautomatiseerde research en betere planning tot slimme apparaten die de kwaliteit van een product garanderen en de verkoop stimuleren via persoonlijke aanbevelingen.
Een goede match: eieren en pneumatiek
"How do they do it?" Dat is niet alleen de titel van een succesvol tv-programma, maar ook een intrigerende vraag als het gaat om het verkennen van de technologie achter sommige complexe processen. Vandaag kijken we naar het verpakken van eieren. Hoe kan pneumatiek helpen en ervoor zorgen dat de eieren netjes verpakt en gelabeld in de winkel komen?
Expertise in lijnen en automatisering: Eiwitten
De focus van de tweede ronde van de MULTIVAC Summit 2021 ligt vooral op het efficiënt verwerken en verpakken van eiwitproducten.
Jansen Techniek brengt visverwerking naar hoger niveau
In de visverwerking staat automatisering nog in de kinderschoenen. Terwijl er een hoop te besparen valt met robots en machines. “We hebben 30% minder medewerkers nodig.” “Noem het een fingerspitzengefühl, aangewakkerd door ervaring,” aldus Jannes Jansen, oprichter en directeur van Jansen Techniek: “Zo’n drie...
EVMI
Editie 2 2023

In dit nummer van EVMI staat Food Technology centraal. Met onder meer: interview met Lean Goedegebuure over traceerbare cacao en lezingen en seminars op de beurs. Lees de editie hier!
EVMI 2 onlineVerpakkingsspecial
EVMI Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.
Inschrijven