Visionatline.nl en Laboratorium.nl nieuwe partners EVMI en AutomationNL

Visionatline Partner

Visionatline.nl en Laboratorium.nl zijn partners geworden van de vakbladen EVMI en AutomationNL. Visionatline.nl is een online initiatief om vraag/aanbod van personeel, opleidingen en bedrijven bij elkaar te brengen, met de specialisaties Assistenten, Laboratoria, Onderzoek en Zorg. Laboratorium.nl richt zich vooral op de laboratoriummarkt met actuele vakinformatie en uitgebreide kennis van de behoeften en trends in de markt.

Totaal hebben de platforms van Visionatline.nl ruim 80.000 bezoekers per maand. De kracht van Vision @ Line kracht ligt in het brede aanbod qua informatie gecombineerd met actuele interessante vacatures. Vision @ Line bestaat al ruim 20 jaar en heeft een duidelijke positie en waarde in de markt. Of u nu student, docent, onderzoeker, werkgever of gewoon geïnteresseerde bezoeker bent, voor iedereen is er informatie en kan er kennis worden uitgewisseld op het gebied van vaknieuws, arbeidsmarkt en opleidingen.

Natuurlijk zijn er bij Visionatline.nl en Laboratorium.nl verschillende mogelijkheden om te adverteren. Bedrijven, ziekenhuizen, overheden, opleidingsinstellingen en onderzoeksinstituten kunnen o.a. zichzelf promoten via een eigen webpagina. Gezien het feit dat werken / leren een steeds grotere rol speelt, is er ook veel aandacht voor opleidingen, cursussen / bijscholing en vervolgstudies.
De dienstverlening van Vision @ Line kenmerkt zich door snelheid en flexibiliteit. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. En, niet onbelangrijk, tegen een betaalbare prijs.

Indien u opmerkingen en/of adviezen heeft, schroom niet en mail het naar info@visionatline.nl.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement